Kvinna skjuten Göteborg

Skjutningen ska ha skett på Älvborgsgatan vid hållsplats Ostindiegatan. Hon ska vara skottskadad i buken.


Ung Man Hittad Skjuten I Farsta Ingen Misstankt Svt Nyheter

Kvinnan fördes till sjukhus och en stor polisinsats pågår för att hitta gärningsmannen.

. Vi har pratat med kvinnan som gett oss ett signalement säger Peter. More posts from the kollektivtrafik community. En kvinna blev vid niotiden på tisdagsmorgonen skjuten på en spårvagn i stadsdelen Majorna i Göteborg.

Be the first to share what you think. En kvinna blev vid niotiden på onsdagsmorgonen skjuten på en spårvagn i stadsdelen Majorna i GöteborgKvinnan är i 30-årsåldern. Kvinnan ska ha träffats i buken och enligt polisen var hon vaken och talbar innan hon fördes till.

Följ livesändningen i spelaren ovan. En kvinnan har blivit skjuten i buken på en spårvagn i Göteborg under morgonen. En kvinna i 45-årsåldern har skadats efter en skottlossning i centrala Göteborg.

En kvinna i 30-årsåldern har blivit skjuten i magen ombord på en spårvagn under förmiddagen. Förmodligen handlar det om ett relationsdrama menar polisen. Visar endast program som går att se utanför Sverige.

En kvinna har blivit skjuten i Göteborg på spårvagnen. Hon träffades i buken och har förts till sjukhus uppger polisen. Kvinnan som är vaken och talbar har fått en skottskada i buken efter att ha träffats av ett skott.

Mannen som misstänks ha avlossat skottet är fortfarande på fri fot och polisen har inlett en stor insats på platsen. Kvinnan är i 30-årsåldern. Det var vid 09-tiden i morse som en kvinna i 30-årsåldern blev skjuten på en spårvagn i Göteborg.

En kvinna blev vid niotiden på tisdagsmorgonen skjuten på en spårvagn i stadsdelen Majorna i Göteborg. Göteborg En kvinna i 30-årsåldern har skjutits i buken på en spårvagn i Göteborg. Kvinna skjuten på spårvagn i Göteborg.

Enligt åklagaren rör det sig troligtvis om en olyckshändelse. Kvinna skjuten på spårvagn Göteborg 2022-08-16 Aktuella brott och kriminalfall Visa ämnen Visa inlägg Sök 32 880 online Stöd Flashback. En kvinna i 30-årsåldern blev vid niotiden på tisdagsmorgonen skjuten på en spårvagn i Göteborg.

Kvinnan har fått en skottskada i buken uppger polisen på sin hemsida. Enligt polisen ska kvinnan ha skjutits. Kvinna skjuten på spårvagn i Göteborg.

Kvinna skjuten på spårvagn. Läget beskrivs som stabilt. En misstänkt gärningsman greps i Angered vid 1518 han misstänks för försök till.

Lär mer om att använda SVT Play utomlands. En 59-årig man har anhållits misstänkt för grovt vapenbrott och grovt vållande till kroppsskada. En kvinna har skjutits på en spårvagn i Göteborg.

En kvinna i 30-årsåldern har blivit skjuten på en spårvagn i Majorna i Göteborg. En förundersökning om mordförsök har inletts. En kvinna i 30-årsåldern ska ha blivit skjuten i.

En kvinna har skjutits på en spårvagn i Göteborg. Polisen har inlett en stor insats på platsen. Ett stort antal poliser jagar nu gärningsmannen.

På Älvsborgsgatan vid hållplats Ostindiegatan har en kvinna i 30-årsåldern blivit skjuten på en spårvagn. Det var på tisdagsförmiddagen som polis larmades till Älvsborgsgatan vid hållplats Ostindiegatan. En kvinna blev vid niotiden på tisdagsmorgonen skjuten på en spårvagn i stadsdelen Majorna i Göteborg.

En kvinna i 30-årsåldern har blivit skjuten på en spåvagn i stadsdelen Kungsladugård i Göteborg. Hon ska vara skottskadad i buken och har förts till sjukhus. Hon har förts med ambulans till sjukhus och polisen söker nu efter gärningsmannen.

I dag kl 0043 av Emil Forsberg. En kvinna i 30-årsåldern sköts i buken på treans spårvagn i Göteborg på tisdagen. Det finns inget som talar för att det var avsiktligt att skjuta målsäganden säger kammaråklagare Niklas Högdén.

En man som befann sig. Kvinnan har skottskadats i buken efter att ha träffats av ett skott. En kvinna i 30-årsåldern har blivit skjuten på en spårvagn i Göteborg.

Ambulanspersonalens första bedömning var att läget var stabilt när de åkte mot Sahlgrenska sjukhuset. Det här har inget med den här gängkonflikten att göra säger polisens presstalesman Thomas Fuxborg. Skottet avlossades av en man som också befann sig på spårvagnen.

En kvinna har skjutits på en spårvagn i Göteborg. Hon har skottskadats i buken och förts till sjukhus. Hon är förd till sjukhus med ambulans och uppges vara vaken och talbar.

En kvinna i 30-årsåldern har blivit skjuten på en spårvagn i stadsdelen Majorna i Göteborg under tisdagsmorgonen. En kvinna blev vid niotiden på tisdagsmorgonen skjuten på en spårvagn i stadsdelen Majorna i GöteborgKvinnan är i 30-årsåldern. Kvinna skjuten i Göteborg dog av sina skador NYHETER5 maj 2018 1359En kvinna i 25årsåldern sköts under lördagsmorgonen i en lägenhet i Göteborg.


Zynrgx9emurdpm


Euspdz Zpbyc3m


1vnw1uuenv3ytm


E9q77r9xofkoem


Fkhhkajhc4zpem


P Ri5fawztxzgm


Si4gqzkbdhfx5m


P Ri5fawztxzgm


I3fuouqewpjgqm


P Ri5fawztxzgm


J3hct Vqc3g8xm


Vncgyubzmqdhzm


Tqv27w4w 00zlm


J3hct Vqc3g8xm


Fkhhkajhc4zpem


0tui7j5kx3ilym


Fkhhkajhc4zpem


Umivadnnqa81qm


E9q77r9xofkoem

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel